Снимка БулфотоНай-добрият ни тенисист Григор Димитров започва съвместна работа с Крис

...
Снимка БулфотоНай-добрият ни тенисист Григор Димитров започва съвместна работа с Крис
Коментари Харесай

Григор Димитров има нов треньор

Снимка Булфото

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров стартира взаимна работа с Крис Гро, оповестява авторитетното издание " tenniskafe.com ", съобщи offnews.bg

Специалистът е някогашен ментор на Томи Хаас. Роденият в Германия, само че живеещ в Сан Диего, треньор бе в екипа на Хаас в интервала 2012-2013 година и след това през 2015 година Работил е още с Михаел Берер, Тейлър Фриц и Брадли Клан.

В последните четири години Крис е съветник към тенис федерацията на Съединените американски щати и се занимава с развиването на играчите.

Гро е роден през 1981 година, приключил е университета в Сан Диего. На сингъл като състезател е влизал в топ 1000, само че през цялото време се концентрира върху треньорската си работа, като още през 2008 година, две години, преди да стане професионален АТР треньор, работи като ментор в университета, в който е приключил.

Иначе Димитров към този момент стартира подготовката си. В последните месеци той нямаше треньор. Последно в щаба на българина бе Радек Щепанек.

Първата ни ракета съобщи на конференцията си в София, че продължава да получава препоръки от Андре Агаси.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> -->

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР